ZWILLING Brødknive | Brødkniv 26 cm – Køkkenredskaber

DKK137.7 DKK82

Takket være det unikke bølgeskær skærer denne brødkniv fra Bob Kramer – Euro Stainless serien let og ubesværet igennem blødt brød og hårde skorper. Det ergonomisk formede skaft med rustfri stålnit…

, Varenummer (SKU): V4524.G2104 Tags: , ,

Beskrivelse

Takket være det unikke bølgeskær skærer denne brødkniv fra Bob Kramer – Euro Stainless serien let og ubesværet igennem blødt brød og hårde skorper. Det ergonomisk formede skaft med rustfri stålnitter er lavet af et flerlagslærred- og kunstharpiksmateriale kaldet Micarta. Det vådstærke og stabile skaft er en fornøjelse at holde, garanterer et komfortabelt snit og passer til bladet æstetisk såvel som funktionelt. Hjørnerne og kanterne af bladet er afrundede og polerede til at beskytte fingrene under skæring. Bredden af bladet skaber endvidere en større grebsflade til større hænder.Brødknivens 26 cm lange blad har en ultrahård, homogen SG2 pulverstålskerne, indstøbt i 100 lag af to forskellige typer stål, hver med en forskellig hårdhedsgrad. CRYODUR® bladet, ishærdet ved -196 °C, er utrolig slidstærkt og har en hårdhed på omkring 63 Rockwell, men er på samme tid også fleksibelt. Dets holdbarhed, fremragende initialskarphed og skæreevne er uovertruffen. En speciel behandling ændrer overfladestrukturen af hvert lag og giver hver eneste kniv sit individuelle damaskmønster. Komforten, du oplever, når du holder brødkniven, gør, at du kan arbejde i længere tid uden at blive træt i hånden, mens det usædvanligt lange, skarpe skær jævnt skærer store, tykke skiver uden at flå skorpen i stykker.
Bladets kerne er lavet af SG2 pulverstål, indkapslet i 100 lag stål med to forskellige hårdhedsgrader. Dette giver et holdbart skær, samt utrolig initial skarphed og enestående skæreevne.
CRYODUR® ishærdede blade giver særdeles god skæreevne, korrosionsbestandighed og optimal fleksibilitet.
Micarta skaftet (et flerlagsmateriale lavet af lærred og kunstharpiks) med rustfri stålnitter og et dekorativt logo er dimensionalt stabilt og fugtbestandigt.
Non-slip ergonomisk form skaft for komfortabel knivføring.
Hver kniv er et unikt kunstværk med et særegent damaskmønster.
Specifikationer
Vare nr.34896-261-0
Karakteristika
Farve: (ingen farve)
Materiale: MC63
Skaftets type: Skjult angel
Klingens type: Bølgskær
Klingens afslutning: V-Edge
Fremstillingsmetode: Svejset
Bladets hÅrdhed (HRC): 63 HRC
HÅndtagfarve: Sort
HÅndtagsmateriale: Micarta
MÅL
Nettovægt: 0,23kg
Længde af produkt: 39,00cm
Bredde af produkt: 2,50cm
Højde af produkt: 4,40cm
Bladets længde: 26,00cm
Skaftets længde: 13,00cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ZWILLING Brødknive | Brødkniv 26 cm – Køkkenredskaber”
  1. 100% sikker shopping
  2. Altid gratis forsendelse og returnering
  3. Sikker shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 dages returret
  5. Betalingsmåder: