Tilbud
ZWILLING Brødknive | Brødkniv 23 cm – Køkkenredskaber

DKK225 DKK91

Brødkniven fra Miyabi 5000MCD serien har et langt, stærkt blad, hvis takkede skær kan skære let og jævnt igennem tykke brødskorper, hvilket gør den ideel til dagligdagens køkkenbrug. Ønsker du at skære supertynd…

, Varenummer (SKU): V4524.G2111 Tags: , ,

Beskrivelse

Brødkniven fra Miyabi 5000MCD serien har et langt, stærkt blad, hvis takkede skær kan skære let og jævnt igennem tykke brødskorper, hvilket gør den ideel til dagligdagens køkkenbrug. Ønsker du at skære supertynde skiver er kniven uden tvivl et fantastisk redskab, da dens skarpe blad sikrer et rent og lige snit, og skaftet sikrer fuld kontrol over kniven.Kniven har et traditionelt, praktisk design og skærer præcist og effektivt. Den er desuden udstyret med et imponerende ergonomisk skaft i Masurtræ. Det anvendte træ til fremstillingen af hvert skaft er forskelligt i årestrukturen, hvilket giver en virkelig unik kniv. Linjerne og striberne, som krydser skaftet, er et særligt kendetegn for brødknivens design.Bladets ualmindeligt hårde kerne er lavet af MicroCarbide MC63 pulverstål, et stål med en ydeevne over gennemsnittet, som opfylder kravene stillet af et professionelt køkken. Knivens kerne er indkapslet af hundrede lag stål, alle af forskellige hårdhedsgrader. Men det er selve bladkonstruktionen, som gør brødkniven fra Miyabi 5000MCD serien anderledes: De nyeste og mest avancerede processer sikrer en hårdhed på 63 Rockwell og skæreegenskaber af den allerhøjeste kvalitet. Det unikke blad måler 23 cm i længden og kan skære igennem faste brødskorper og let skære brød i skiver lige til servering. Optimal ydeevne er sikret af højkvalitetsmaterialerne brugt til at fremstille denne kniv.
Bladkerne lavet af MicroCarbide MC63 pulverstål indlejret i 100 lag stål og enestående skæreevne.Exceptionel hårdhed på 63 Rockwell.
CRYODUR® ishærdede blade giver særdeles god skæreevne, korrosionsbestandighed og optimal bladfleksibilitet.
Autentisk japansk bladprofil
Det symmetriske blad med et ultraskarpt Honbazuke skær sikrer utrolig skarphed.
Traditionelt "D" skaft lavet af Masurtræ med unikke årer på hver kniv. Perfekt balance, optimal kontrol og utrættelig skæring.
Specifikationer
Vare nr.34376-231-0
Karakteristika
Farve: Brun
Materiale: MC63
Skaftets type: Synlig angel
Klingens type: Bølgskær
Klingens afslutning: Honbazuke Edge
Fremstillingsmetode: Svejset
Bladets hÅrdhed (HRC): 62-64 HRC
HÅndtagfarve: Brun
HÅndtagsmateriale: Birk
MÅL
Nettovægt: 0,17kg
Længde af produkt: 36,50cm
Bredde af produkt: 2,30cm
Højde af produkt: 4,10cm
Bladets længde: 23,00cm
Skaftets længde: 13,80cm
Skaftets bredde: 2,30cm
Bladets bredde: 0,20cm
Bladets tykkelse: 0,20cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ZWILLING Brødknive | Brødkniv 23 cm – Køkkenredskaber”
  1. 100% sikker shopping
  2. Altid gratis forsendelse og returnering
  3. Sikker shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 dages returret
  5. Betalingsmåder: